Geile amateur ashlee (34)

Acties

Informatie

ashlee (34)

Bericht van ashlee

Hey! Ik ben een lekker speelse milf met een vleugje humor. Ik vind het heerlijk om mezelf te showen. Kom jij mij blij maken door mee te spieken als ik bezig ben?? XxXies!! Ashlee

Informatie over ashlee

Naam: ashlee
Leeftijd: 34
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Als ik maar niet hoef te koken! en drink graag Rose, en een goede whiskey zeg ik geen nee tegen!. Mijn hobbie(s): Lekker eten en wijn... vooral de wijn ;p. Mijn favoriete muziek is De radio aan, altijd goed!. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Iemand waar ik leuke gesprekken kan hebben. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is schildpadje of doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn dat vertel ik je nog wel. Bij mannen val ik op hun show me someting!. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: speels en vol humor. Mijn Sterrenbeeld is schorpioen. Mooi aan mezelf: Mijn ogen. Mijn levensdoel is: bring love in the world!!. Mijn levensmotto is: leven en laten leven. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Voeten. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Video
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou