Geile amateur cyberchickie (34)

Acties

Informatie

cyberchickie (34)

Bericht van cyberchickie

Hey Reaguurders,ik ben een jonge ondeugende milf? Ik hou van een leuk,gezellige maar ook een spannend gesprek!?Ik ben er vrij van geest en sta voor veel open! Ik hou van spanning in het leven en dus ook tussen de lakens?Durf jij de spanning aan met mij??

Informatie over cyberchickie

Naam: cyberchickie
Leeftijd: 34
Woonplaats: Utrecht
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag pik :P en drink graag pina colada. Mijn hobbie(s): cammen natuurlijk. Mijn favoriete muziek is bijna alles. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op verzorgd. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is der op der onder der voor ;) en mijn favoriete plekje(s) zijn het strand of bedoel je me lichaam dan is het achter me oren hihih. Bij mannen val ik op hun gok is ;). Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: spontaan, vrolijk, opgewekt, zorgzaam, en een tikkie gek ;). Mijn Sterrenbeeld is waterman. Mooi aan mezelf: me persoonlijkheid. Mijn levensdoel is: gelukkig blijven. Mijn levensmotto is: neervallen... opstaan... kroontje rechtzetten en verdergaan !. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is hahaha bedenk het zelf is ;). Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou