Geile amateur wild-emotions (31)

Acties

Informatie

wild-emotions (31)

Bericht van wild-emotions

Er zijn zoveel dingen waar ik van hou. Laten we het samen doen om meer over elkaar te weten) Ik hou ook van bananen en ijs ... is daar iets van?)

Informatie over wild-emotions

Naam: wild-emotions
Leeftijd: 31
Woonplaats: Kielce
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik hou van veel eten, maar ik volg de figuur, dus ik zal je vertellen dat ik van appels hou)) en drink graag sex op het strand) zijn er zulke cocktails zoals ... of niet?. Mijn hobbie(s): Soms kruissteek ik) (nee)). Mijn favoriete muziek is zoete, buitenlandse muziek is altijd de beste optie voor mij. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op betrouwbaar. statig. groot. en wie weet hoe om geld te verdienen). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik ben klaar om uw positie te accepteren als u mij en mijn favoriete plekje(s) zijn de plek in jouw handen is de beste. Bij mannen val ik op hun borst. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: om eerlijk te zijn, ik ben een bitch) maar als je hier klaar voor bent - welkom). Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: Ik ga graag naar de nachtstad, clubs, films en popcorn, ik hou van sportwagens, yoga, volledige lich. Mijn levensdoel is: het doel van mijn leven is om mezelf te realiseren in mijn hobby's en in waar ik van hou). Mijn levensmotto is: alleen voorwaards!. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Ik hou er niet van als iedereen hetzelfde vraagt. Ik ben een kleine ervaren meid en het is moeilijk . Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou